Софи Маринова се сети да измъкне родителите си от мизерията след 10 години: Татко, прости ми!

Ромската перла на чалгата Софи Маринова най-накрая се помири с родителите си
Малко преди Нова година гласовитата изпълнителка е решила да поиска прошка от бай Марин и баба Мария, пише „Уикенд“.

Звездата на чалгата се разплакала на прага на дома им в столичния квартал „Красна поляна”, разкриха източници, близки до славея на попфолка. Тя поискала прошка за лошото си отношение към семейството.

В продължение на близо десетилетие Софи не поддържаше почти никакви контакти с роднините си и не им помагаше с нищо, макар фамилията да изживя доста тежки моменти. През 2007 г. Каменови (както е фамилното име на певицата – б.р.) изпаднаха в тотална мизерия и се принуждаваха да теглят всеки месец бързи кредити, за да си покриват нуждите си. Тогава се наложи дори да молят свои братовчеди да им гарантират заеми, за да могат да си купят хладилник и пералня. В същото време талантливата им дъщеря изкарваше хиляди левове от участия по кръчмите само за вечер.

Самата Софи не отричаше, че е в обтегнати отношения с родата си и гледа много-много да не се прибира при майка си и баща си. „На мен кой ми е помогнал да си отгледам Лоренцо сама? Никой! От 15-годишна работя, хайде холан – всеки да гледа себе си”, тръшкаше се доскоро певицата.

Явно на прага на новата година все пак изпълнителката на вечния хит „Стари рани” е взела мъдро решение да поиска прошка от родителите си за всичките години, в които им бе обърнала гръб. Според запознати, зад решението стои новия й приятел Тодор, изместен като Гринго. Двамата са заедно вече година.
На свой ред таткото Марин пък се извинил на щерка си затова, че на старта на кариерата й я наричаше „курветина” и я гонеше от вкъщи заради среднощните прибирания след участия по ресторантите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене