БСП в Пиринско отчита подем, 34 молби за членство само за 2 месеца

Със стабилни партийни структури, мотивирани активисти и амбиция за победа на предстоящите парламентарни избори – така започва политическата година за БСП в Благоевградска област.

Победата на Румен Радев и добрите резултати, които социалиситте постигнаха на този вот в Пиринско, се е отразила вдъхновяващо за младите хора и за времето времето от президентския вот до момента са подадени 34 нови заявления за членство в БСП в областта, похвали се областният лидер Николай Бошкилов.

Той е категоричен, че партийните организации са стабилни и вече са започнали работа за предстоящите парламентарни избори.

„Амбицирани сме за победа. БСП в Пиринско отбелязва сериозен подем, структурите са стабилни и сплотени. Целта ни е да спечелим минимум трима народни представители от областта“, коментира пиринският депутат Кристиан Вигенин.

От следващия понеделник стартират събранията на партийните организации в областта, които ще разгледат промените в Устава на БСП, платформата за изборите и номинациите за депутатската листа.

На 31 януар и ще се проведе общинската конференция, която ще обобщи номинациите и ще излъчи хората, спечелили най-голяма подкрепа от партийния актив. До 11 февруари листата ще бъде подредена, а на 18 февруари ще се определи водачът и местата за коалиционните партньори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене