Неврокопчанинът Димитър Макриев започна отлично новата 2017 година

Роденият в Гоце Делчев нападател показва признаци за излизане от кризата, в която се намираше от началото на сезона

Нападателят отбеляза първия си гол за новата година, който се оказа изключително ценен, тъй като донесе много важна победа на отбора си „Неа Саламина“ в шампионата на Кипър.

Успехът за отбора на бившия български национал има още по-голяма стойност, след като бе постигнат като гост „Арис“(Лимасол) с 2:1 в среща то 17-ия кръг и се укрепи на шестото място във временното класиране с актив от 23 точки. Това бе и шестата победа за „Неа Саламина“ от началото на първенството на острова на Афродита.

Димитър Макриев вкара втория и победен гол за отбора си 12 минути преди края на срещата . За неврокопчанина това бе трети гол от началото на сезона и се оказа и победен. Преди това Цабурис откри за гостите в 4-тата минута, а Антониу изравни за „Арис“ след половин час игра.

Добрите игри напоследък са на път да оставят бившия юноша на „Левски“ и неговите съотборници да излязат от кризата и да повторят миналогодишното си представяне, когато завършиха именно на шеста позиция в редовния сезон, за да се включат след това в борбата за разпределение на евровизите в Кипър.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене