Окончателно от ръководството на Банско: Петър Лазаров остава в отбора

Това бе обявено от изпълнителния директор на клуба Йордан Баряков

Неговото категорично мнение на клубния началник относно спекулациите за бъдещето на халфа Петър Лазаров, за когото се твърдеше, че ще напусне тима и ще акостира в „Царско село“.

„Пепи Лазаров твърдо остава при нас. Останалите назовани играчи, които се пишат в пресата, няма да са част от отбора, но това не е новост. При него ситуацията обаче е различна и той има договор с отбора,“ обяви Йордан Баряков, чийто тим през пролетта ще се бори за оцеляване в професионалния футбол през втория полусезон на Втора лига.

Вратарят Георги Ставрев и полевите играчи Петър Лазаров, Марио Димитров, Ели Маркес, Цветан Варсанов, Николай Хаджиниколов и Милен Лефтеров със сигурност няма да бъдат вече в мъжкия отбор на ПФК Банско по време на зимната подготовка. За повечето от тези трансфери нашата медия ви информира още през декември.

Цветан Варсанов се завърна в „Ботев“(Враца), Николай Хаджиниколов – в „Пирин“(Разлог), Милен Лефтеров – в „Кариана“(Ерден).

Предстои да се уточни датата на старта на зимната подготовка, етапите и местата за провеждането и и броят контролни срещи с отбори по дати и терени, а също така и селекцията на отбора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене