Виктор Николаев и Ани Цолова на нож?

Виктор Николаев е жестоко обиден на екранната си половинка, Преди няколко дни той навърши 37 години

Въпреки, че тв водещият винаги честите рождения ден на колежката си, тя не го удостои с вниманието си.

Виктор Николаев почерпи колегите си с торта и въпреки, че Ани Цолова го видяла, че влиза с голяма кутия в нюзрума, не обелила и думичка. Едва след като журналистът разрязал тортата, Ани Цолова му честитила личния празник с половин уста.

Досега тв водещата винаги се е сещала за колега си в деня на личния му празник. Но тази година пропусна да го поздрави. Пред Виктор Николаев, Ани Цолова се оправдала с грижите за сина си Калоян. Тв водещата споделила, че има прекалено много грижи и лични ангажименти и затова забравила за рождения ден на екранния си партньор.

Но дори и след това оправдание, журналистът не спрял да се оплаква на колегите си, че тази година Ани Цолова не се е сетила за него.

Но за разлика от нея съпругата на Виктор – Людмила написа трогателно обръщение в мрежата.

С приятелите си тя сподели, че празникът в нейното семейство е двоен. На 15 декември рожден ден празнува не само Виктор Николаев, но и неговата дъщеричка, пише Хот арена.

Последните клюки около Ани Цолова гласят, че тя има сериозни семейни проблеми. Според слуховете, тв водещата е пред развод. Клюките я свързват с шофьор, работещ в Нова тв.

От няколко седмици журналистката ползва услугите му. Тя успяла да се уреди с личен шофьор. Пред ръководството на частната телевизия Цолова изтъкнала, че живее в Драгалевци и придвижването до работното място е изключително трудно за нея.

Искрата между нея и шофьора пламнала постепенно. Той също е семеен, но това очевидно не пречи на връзката му с Ани Цолова.

 

 

 

vchas.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене