Спас Делев изхвърля отбор в по-долна дивизия

Става дума за турския Мерсин, с който роденият в село Ключ Спас Делев подписа през 2012-та година

По-късно обаче юношата на „Пирин“(Благоевград) си тръгна обаче в края на годината и се завърна в ЦСКА.

Впоследствие започнаха сериозни битки между клуба от южната ни съседка и адвокатите на нападателя, които продължиха до днес и са на път да направят националния вратар Николай Михайлов отново свободен агент. Това е така, тъй като неговият Мерсин, който е последен във второто ниво на турския шампионат, може да бъде изваден от местния футбол.

За това алармира на страницата си в социалната мрежа адвокатска кантора Vasilev&co, в която е оглавявана от добре познатия Радостин Василев.

„Непосредствено след Нова Година на Мерсин Идманюрду ще бъдат отнети 6 точки и клубът ще бъде с 3 точки, заради неизпълнение на влязло решение на FIFA DRC по дело на Спас Делев.Малко след това клубът ще бъде изваден от турската Първа Лига! След това предстои изваждане от всички първенства и турнири. Безспорно това е един от най-некоректните турски клубове и съветвам всеки уважаващ себе си футболист да не стъпва там!“, се казва в съобщението. Вчера Михайлов, който пази във всички мачове през този сезон, запази вратата си суха при победата с 1:0 над Бандирмаспор. Успехът прекъсна серията от шест поредни загуби и 12 поредни мача без победа на Мерсин. Интересното е, че Мерсин бе наказан с три точки още през септември, като от спечелените 12 през този сезон има девет в класирането.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене