Истински спектакъл на коледното тържество на ГЕРБ Г. Делчев, лидерът Гамишев с уникален приз, дамите приготвиха изненадваща програма

Общинската организация на ПП ГЕРБ отбеляза наближаващите празници с традиционото коледно тържество. На събитието се стекоха много членове на партията в неврокопско, начело с председателя на структурата Димитър Гамишев. Събитието обаче не премина толкова шумно и с толкова голямо настроение, което бе помрачено от събитията, случили се по-рано – убийството на руския посланик в Турция, атентатът в Берлин и събитията в Цюрих.

Това бе и една от основните теми сред присъстващите, които осъдиха актовете на насилие.
Иначе тържеството протече по специално изготвена преди това програма, в която основна роля играха жените от местната структура на ГЕРБ, начело с председателя си Иванка Харизанова. Дамите се бяха погрижили да организират специална програма, в която имаше освен емоционални изказвания, а така също и томбола.

Първият в структурата на партията в Гоце Делчев Димитър Гамишев пък получи приятна изненада – специална грамота за най-сплотяващата личност на ГЕРБ в общината. „Това за мен е признание, с което наистина бях сюрпризиран приятно. За мен тази грамота е и задължение да продължаваме с увереност напред.

Показахме, че заедно, обединени в едно цяло, можем да направим много положителни неща в нашия град, в общината, в региона. Удовлетворението днес е заслужено, но и то трябва да ни дава сили да продължим с още по-голяма енергия и през следващата година. Нека си пожелаем тя да бъде здрава, ползотворна, успешна, но и мирна, защото именно мирът и ценностите на европейската цивизилизация са поставени на изпитание след последните събития,“ коментира в своята кратка емоционална реч Димитър Гамишев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене