Читатели от Благоевград: Безобразно поведение и отношение на служители на ЧЕЗ, спряха тока внезапно, печката ни гръмна, те се хилят и подиграват

Преди минути наши гневни читатели подадоха сигнал в редакцията ни с гневно оплакване от служители на ЧЕЗ, ето какво ни каза читателят Александър Т..

Тази сутрин внезапно токът ни спря, електрическата печка в стаята на детето ни започна да пуши и решихме, че е паднал бушона. Излязох навън и видях двама служители на ЧЕЗ да ровят в таблото пред къщата ни.

Попитах ги любезно „Какво става“, а единият от двамата хубавци ми вика: „Ееее, вие па веднага да видите кво става!“

„Питам, защото заради такива действия като вашите сега може да ми е изгоряла печката, как ще си грея детето?“, казах аз.

А онзи с присмех ми отговори: „Хаха, еми какво да направиме ние, оправяй се!“

Буквално съм бесен, не знам къде да подам жалба срещу това поведение на служителите. Отвратително отношение, което не е провокирано от нищо! Срамота, каза Александър.

Предполага ме, че „бирниците“ на компанията, са тръгнали предновогодишно да спират тока на нередовните платци, търсейки ги са спрели тока и на невинни, но подобно отношение е меко казано недопустимо. Скъпи услуги, надменни работещи и безпардонно поведение, това е ЧЕЗ Благоевград. Отнасяме сигнала до ръководството на дружеството. И стига вече с позната до болка схема „Гарван, гарвано, око не вади „, защото ето така се стига до неприятни инциденти. Не провокирайте гнева на хората…….

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене