ЦИНИЗЪМ! Пиянска оргия с танцуваща гола жена в Кавракирово взриви социалните мрежи, арестуваха автора

Жена от петричкото с. Кавракирово бе снимана да танцува гола в селската кръчма, а клипът с разгорещени пиянски сцени и стриптийз – разпространен в социалната мрежа. Няколко часа след като бил публикуван в сряда, е подаден сигнал в полицията. Петричките полицаи реагирали светкавично и арестували 30-годишния мъж, от чийто профил във Фейсбук изтекли отвратителните кадри. Наред с това бил задържан и собственикът на заведението, в което се развихрила пиянската оргия, който, след като бил разпитан като свидетел, е освободен, съобщиха източници на „Струма“.

Авторът на клипа Станислав С. от с. Кавракирово ще бъде привлечен като обвиняем за създаване и разпространение на клип с порнографско съдържание. Жената, която е била подложена на униженията, е с психични проблеми. В годините назад тя скандализираше с поведението си цялото село, дори беше набита „на живо“ в телевизионно предаване, а впоследствие бе изпратена с решение на РС – Петрич за лечение в Центъра за психично здраве в Благоевград. Напоследък обаче не си пиела редовно хапчетата и посягала към алкохола. Тази слабост била използвана от подпийналите мъже в кръчмата, които й предложили пари, тя започнала да се съблича и низките страсти се отприщили.

Гаврата с достойнството на една жена, още повече болна и в неадекватно състояние, е проява на пълен примитивизъм, цинизъм и деградация, която следва да бъде наказана от органите на реда и правораздаването и осъдена от обществото, категорични са повечето жители на петричкото село.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене