Неврокопчанинът Любомир Гуцев показа, че е истински професионалист

Защитникът Любомир Гуцев заяви, че не вижда никаква драма или нещо скандално в раздялата си с втородивизионния „Царско село“

Както е известно, роденият в Гоце Делчев бранител се раздели с новаците във Втора лига, както сториха и още пет души.
„Бях поканен от Тодор Янчев, който беше треньор на отбора при започването на сезона. След неговата смяна нещата за мен се промениха и затова се стигна до напускането ми. Искам да кажа, че съм щастлив, че работих с треньора и с човека Тодор Янчев. Тръгвам си без лоши чувства. Напротив, условията в „Царско село“ са прекрасни благодарение на собственика на клуба и на хотелския комплекс Стойне Манолов. Така че там има прекрасни възможности да се развива футболът,“ заяви още футболистът.

Любомир Гуцев запазва спокойствие и пълна толерантност, след като новият треньор Никола спасов започна „Лов на вещици“ в клуба и започна да се освобождава от всички играчи, привлечени от Тодор Янчев през есента. Освен това слуховете говорят, че неврокопчанинът е включен в групата на ненужните, след като той и останалите нарочени за освобождаване са дали пълен отказ на новия наставник и неговите заместници да им дават „данък уважение“беше част от онзи отбор на „Пирин“(Гоце Делчев), който влезе в „А“ група за първи път в историята на футбола на малкия южен град, а след това игра за „Черноморец“(Бургас), „Септември“(Симитли) и сега Царско село. 25-годишният играч има няколко възможности пред себе си за втория дял на сезона, включващи отбори от Първа и Втора лига, както и от Македония и Гърция.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене