Отличник и Дядо Коледа запалиха празничните светлини в Крупник

Учениците от  СУ  ”Св.Св. Кирил и Методий” с. Крупник, децата от ДГ „Детско царство“ и техните родители, приятели и гости изживяха голямо коледно приключение. Пред очите на развълнуваните зрители приятелите от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ сътвориха коледни приказки и повдигнаха празничното настроение на малки и големи. Ентусиазмът по Коледа запали и желанието на децата да се качат на сцената и да участват в  представлението.

След това усмихнати и щастливи малчуганите с трепет очакваха на площада да дойде Дядо Коледа. Десетките жители на село Крупник, начело с кмета  Иванка Чакалска развълнувано очакваха голямото събитие. Запалването на коледните светлини бе отредено на един от най- изявените ученици на гимназията в Крупник. Ники Теов, който има постижения в информационните технологии и математиката, с трепет очакваше сред множеството Дядо Коледа, за да могат заедно да  запалят пламъка на Коледа.

С много викове и радостни възгласи всички извикаха белобрадия старец, който дойде с голям чувал подаръци за всички. В миг елхата светна, с помощта на Ники и добрия старец.  Той от своя страна раздаде подаръци на всички, които го поздравиха с коледни  стихотворения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене