СКАНДАЛ!!! Реферът Станислав Ставров с поредната си изцепка!!! Докога ще остане да безчинства в името на определен отбор?

Тези въпроси се налагат и след мача „Черно море“ и „Дунав“ в последния кръг на Първа лига

Te са последвани и от още, но съвсем резонно първият от тях е: Докога Станислав Ставров ще свири мачове на „Черно море“? Това е нещо, което не може да бъде подминато, след като реферът от Велико Търново не даде две дузпи за отбора от Русе, които се виждаха  и от Марс…

Само преди две седмици и Стефан Генов се оплака, че Ставров още в първия кръг не даде и две дузпи за „Пирин“ срещу „Черно море“.

А ама то Ставров свирил и други мачове на моряците с отбори от втората шестица… Толкова ли в тази съдийска комисия не могат да си погледнат кои срещи на моряците се поверяват на този съдия. Или пък не знаят кой му беше ментор ? А стига  де…

Ако в тази комисия имат поне малко разум трябва час по-скоро да не дават наряди за тези мачове на Станиславовците – Тодоров или Ставров. Защото на хората им писва да ги правят глупаци!

С или без жалби нещата продължават по един и същи начин… Хората от Русе веднъж оттеглиха жалба. И какво от това! Кучетата си лаят, керванът си върви. НО ВЕЧЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, КОИ ОТБОРИ ИМАТ ПРИВИЛЕГИИ ОТ РЕФЕРИТЕ..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене