Призив за закупуване на живи елхи, които да се засадят след празниците под надслов „Гората от моето бъдеще“

osnv-2

Общинският съвет по наркотични вещества Благоевград /ОбСНВ/, Югозападното държавно предприятие, Сдружение за европейски инициативи в България, студентите от ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Боряна Поповска, Юсуф Вакльов, Ива Кландова, Невсе Авдикова, Катерина Каламадевска, Владислав Пустовойт, Албена Крумова, Деница Петкова, Сюлейман Метушев, Кристина Миланов, Инна Късльовска, Малина Трайкова, Лазар Лазаров, Александра Димитрова, Ивайла Митова, Ирина Стругова, Диана Кирилова, Владимир Лазаров се обръщат чрез медиите към обществеността с инициатива: „Гората от моето бъдеще“. За празниците – Коледа/Рождество Христово и Нова година, много семейства, както и работещи в офиси, купуват елхи за украса. Югозападното държавно предприятие ще осигури живи коледни дръвчета, които след празниците да бъдат засадени по избор на места, за които ще се окаже съдействие, в района на жилищата, където гражданите живеят, или района на църквите в Благоевград. От 8 декември, живи дръвчета ще се предлагат пред сградата на „ДГС Благоевград” – поделение на Югозападното държавно предприятие, което се намира на улица „Зора“№18 /над моста за Бачиново в края на квартал „Вароша“/. Цените на дръвчетата ще бъдат от 10 лв. до 25 лв., в зависимост от височина и дървесния вид. От миналата година част от получените приходи се предоставят за лечение на болни деца. Още един повод да се закупят живи дръвчета, за да се подпомогне живота на страдащи деца.

Надяваме се да подкрепите нашата инициатива и всяка година гората, засадена от коледни дръвчета да расте, заедно с децата на Благоевград, за да може „Гората от нашето бъдеще“ да дарява на Благоевград чист въздух и чиста вода!

Обръщаме се към всички, които ще прочетат за инициативата, но не живеят в Благоевград. Потърсете Югозападно държавно предприятие и станете част от творците на „Гората на нашето бъдеще“ във Вашето населено място.

Лица за контакт:
Д-р Теменужка Любенова – 0893341663
Председател на ОбСНВ Благоевград

Магделена Рахова- 0893341665
Секретар на ОбСНВ Благоевград

инж. Вера Станишева – 0887 989 859
Югозападно държавно предприятие

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене