300 лева за ЧНГ със Слави в Банско

Рачков, Годжи и Борката бичат на частно в грандхотела

Калин КАЛИНОВ
По 300 лева за куверт ще се бръкне всеки, който иска да чуе хитовете на Слави Трифонов и компания в грандхотел „Банско“ на 31 декември, научи „Топ ПРЕСА“.
Отсега местата за гостите в курортното градче са заети, но на „черно“ кувертът стигал и до 500 лева, споделят запознати, вече платили си да ги забавляват в новогодишната нощ Годжи, актьорът Димитър Рачков и Борис Солтарийски. Към компанията ще се присъедини и шоуменът Слави Трифонов, но дали ще пее, Дългия сам ще реши. „Шефът ще дойде с нас, заедно сме цяла компания, но той ще отседне в друг хотел в Банско, не при нас“, споделят от екипа на шоуто. Компанията ще остане само до 1 януари, когато отново се връща за ангажименти в столицата.
От няколко месеца насам Дългия не пропуска купон на бенда си, като почти не се включва в изпълненията, но пък се кефи на крайния резултат. Не е тайна, че Трифонов е дал пълен картбланш на всички от предаването да изкарват допълнително доходи, като участват във всякакви халтурки.
Почувствал „свободата“, си Йордан Йончев-Гъмзата веднага сформира собствен оркестър за сватби и участия по клубове, като на тях често кани да „захлебят“ и колежките от балет „Магаданс“. „От години се познаваме и знаем какво се харесва на хората, става голям купон на нашите изяви“, радват се момичетата на Слави.
Георги Милчев-Годжи е единственият индивидуалист в групата на Слави, който предпочита да се изявява в компанията на китарката си, с която свири на частни партита. Понякога Годжи вика със себе си и някоя от балерините за фон, но това е по-скоро рядкост, отколкото всекидневие.
Извън професионалната си работа проф. Илия Илиев, който свири на кларинет в симфоничния оркестър на БНР, се изявява и в класически концерти за възрастни. Освен това той отглежда кошери и в свободното си време продава мед чрез приятелите си.
Единственият музикант, доволен от заплатата си в предаването, е Иван Стоянов, който свири на китара. Бургазлията няма други участия освен в „Шоуто на Слави“, но не защото не го канят, а защото самият той не иска. „Спокойствието ми е най-важно. Обичам да си правя кросове в свободното време и така си почивам“, казва Ванката.
Третият китарист – Цветан Недялков, когато не репетира в шоуто, е преподавател в Музикалната академия, но също избягва да печели на празници от халтурки.
Дясната ръка на Слави Трифонов – Евгени Димитров-Маестрото, никога досега не е поемал индивидуални участия извън предаването, защото нямал подобна нужда. Обикновено шефът на бенда работи върху всички нови албуми на Дългия и едва намира време да съвмести работа и личен живот, но според близките му се справял отлично.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене