Свежа кръв в „Пирин“(Гоце Делчев)! Идват нови треньори

Това обявиха от ръководството на тима и потвърдиха своето намерение, анонсирано по-рано и представиха новите имена

иван маринов

Иван Маринов

атанас пецев

Атанас Пецев за последно бе на стадиона в Гоце Делчев преди няколко седмици за срещата на ветераните на местния „Пирин“

Трима специалисти започват работа в „Пирин“(Гоце Делчев), които не са непознати имена за спортната общественост в града. Първият от тях Иван Маринов, който стартира кариерата си в професията в другия гоцеделчевски клуб ФК Неврокоп, а след това премина през отборите на „Черно море” (Варна), „Локомотив” (София) и известната футболна школа ДИТ – София. Другите двама носят името Атанас и са бивши футболисти на клуба. Единият от тях има също опит на треньорското поприще. Става дума за Атанас Пецев, който е поредното нови име, очертаващо се в треньорския екип на отбора. Като футболист той има сериозен стаж като играч с екипа „Пирин“(Гоце Делчев), а освен това „Места“(Хаджидимово) и „Чавдар“(Бяла Слатина).  се очертава да заработят във ФК „Пирин” (Гоце Делчев). Като треньор той се свързва с най-големия успех на „Места“(Хаджидимово) – класирането на 5-о място в югозападната „В“ група през сезон 2010/2011 г.  Иван Маринов. За последно специалистът работеше именно в хаджидимовския тим.

атанас устаилиев

Атанас Устаилиев

Най-младият сред всички е Атанас Устаилиев, който е завършил НСА и също както останалите притежава нужните и изисквани документи от БФС, за да заеме поста.

иван близнаков

Председателят на УС на „Пирин“(Гоце Делчев) Иван Близнаков обяви официално привличането на новите треньори в екипа на клуба

Досегашните треньори – Димитър Крушовски, Димитър Киряков, Иван Макриев и Венелин Товиров ще продължат да работят в клуба, както бе досега. Някой от изброените треньори със сигурност ще попадне в щаба на новия наставник на мъжкия отбор, който почти сигурно няма да бъде местен. До няколко дни ще има яснота и по този въпрос. „Този път ще бъдем много внимателни и не бива да допускаме за един сезон да се сменят няколко треньори, които да нямат време за селекция и достатъчна тренировъчна дейност. Бъдещият старши треньор трябва да поеме отговорността по всички въпроси. Ще проведем разговори с бивши наши футболисти, които по различни причини са напуснали клуба и тези, които ще отговорят на нашите изисквания и се съгласят с нашите условия ще бъдат привлечени още от старта на лятната подготовка с мъжкия отбор. Ще привлечем и нови футболисти от района, като засега сме одобрили трима млади таланти, играли за последно в отбора на Слащен. Последните привикахме на тренировки в Гоце Делчев и оставиха много добри впечатления. До края на месеца ще има яснота по всички въпроси около клуба и най-вече представителния тим на „Пирин” (Гоце Делчев)”, сподели Иван Близнаков – президент на клуба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене