Сайт пусна версията : Андон Балтаджиев е зедържан за подстрекателство?

Андон Балтажиев

Андон Балтажиев

Андон Балтаджиев, един от водачите на протеста срещу ромите в Гърмен, е задържан в Шумен, предаде БГНЕС, като взе новината от Топ Преса още от вчера вечерта.

Балтаджиев е председател на НПО „Активна съвест“ в Гоце Делчев. Към 17.30 той се е обадил на репортер, че е получилтелефонно обаждане да се яви на разпит в РУП – Гоце Делчев. Обяснил, че пътува за Варна и в момента е в района на Шумен.

Тогава от полицията му казали, че ще бъде разпитан в РУП-Шумен. След 2 часа чакане той се обадил отново, че е задържан с обвинение за подстрекателство, разкрива сайта ИНФОМРЕЖА.

В понеделник, малко преди посещението в Гърмен на министър Румяна Бъчварова, Балтаджиев каза, че не вярва да има резултат от срещата, в която освен вътрешния министър участваха още главният секретар на МВР Георги Костов, шефът на областната дирекция на полицията в Благоевград Христо Разсолков, областният управител Бисер Михайлов и други.

В сряда протестиращите срещу ромските набези в Гърмен дадоха 7 дни на властите, за да съборят незаконно построените къщи в ромското гето „Кремиковци“. Голям протест се насрочва в социалните мрежи за 2 юни.

ДО КОЛЕГИТЕ ОТ РЕГИОНАЛНИТЕ МЕДИИ БОЖО, МОЖО И ОСТАНАЛИТЕ : 

Колкото и да се правите че Топ Преса не същестува, щото плюела „колегите“ си, тя съществува … и ще съществува. Вижда се че следите сайта и си правите новините от нас. Читателите не са глупави за каквито явно ги мислите и знаят кой пръв пуска новините и кой ги прокарва като свои след това. По случая с ареста на Балтаджиев ние първи разкрихме новината името на колежката на която се е обадил и пр. Днес вие претопляте манджата при това неуспешно. За щастие интернет е безплатена зона, четат и нас и Вас, колкото и да ви е непретиятно. Бездарието и мързела раждат злобата и завистта, а двете от строя страна съсипват човешкото здраве. Пазете си здравето, „колеги“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене