Даниела Савеклиева в с. Краище: Познавам вашите проблеми и знам къде да съсредоточим усилията си за развитието на община Белица

Савеклиева-Краище

Добре познавам вашите проблеми и знам къде трябва да съсредоточим усилията си за развитието на община Белица. Това заяви кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева на среща с избиратели в село Краище, община Белица. По време на срещата, в която участваше и кандидатът за депутат на ПП ГЕРБ от Белица Иван Стойчев, Савеклиева подчерта, че отварянето на програмите за млади фермери и европроектите в сферата на земеделието са сред основните приоритети за региона. Тя поясни, че през мандата на ГЕРБ средствата по европейските програми са били достъпни за всички, без оглед на политически възгледи или религия. В доказателство на думите си тя посочи редицата стопанства на хора от Белица и региона, които са изградени и поддържани чрез спечелени проекти.

Даниела Савеклиева изтъкна, че в програмата на ГЕРБ особено внимание се обръща на отварянето на европейските програми и равния достъп на всички хора до кандидатстване по проекти както в сферата на земеделието, така и за всички останали сфери на предприемачеството. Тя добави, че само така могат да се създадат възможности за младите хора и те да останат в страната.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене