Станишев в Гоце Делчев: Предстоящите избори са огромен шанс за България

IMG_4308


Три срещи в Гоце Делчев проведе през уикенда председателят на НС на БСП и водач на листата на „коалиция за България в предстоящите избори за европарламен, Сергей Станишев.

Визитата на Станишев започна със среща с представители на бизнеса от неврокопско. Председателят на Сдружението на предприемачите от Гоце Делчев, Бертрам Ролман, проблемите проблемите и желанията на бизнесмените които ги вълнуват пред червеният лидер. Станишев заяви, че приоритет в работата на правителството е да нормализира бизнесклимата в България. Немският инвеститор и почетен гражданин на Гоце Делчев не пропусна да заяви, че откриването на летището и рехабилитация на пътя Гоце Делчев – Юндола ще даде сериозен тласък на икономиката на територията на бившата неврокопска община и поиска от Станишев, правителството да създаде условия за по-скорошно реализиране на тези дава проекта

Защо нямаме действащ закон за насърчаване на малкия и средни бизнес, защо се бавят европейските програми, защо все още в България няма антимонополен закон и защо българското правителство не създаде практика да се ползва капацитета на успели млади хора в чужбина които да помогнат на държавната администрация. Това бяха основно въпросите, но които Сергей Станишев трябваше да отговаря при срещата с местния бизнес в Гоце Делчев.

Следващите срещи на Станишев бяха с активисти на младежката структура на БСП и среща със симпатизанти на червената коалиция от Гоце Делчев.

За това какво как Станишев отговори на поставените от бизнесмените въпроси, вижте видеото.

IMG_4310

IMG_4309

IMG_4305

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене