СКАНДАЛ!!! Гоцеделчевецът Васил Панайотов сред списъка на ненужните в „Берое“, без да му бъде дадена възможност да се докаже

Неврокопчанинът бе нарочен за гонене от новия треньор на тима от Стара Загора Ферарио Спасов, който наследи напусналия поста Александър Димитров

Роденият в Дупница специалист сам потвърди, че освен на неврокопчанина няма да разчита на 7 футболисти. Белег за намеренията му е фактът, че докато имат договори с клуба и все още не може да се отърве от тях те са пратени да тренират индивидуално.

Бившият халф на „Пирин“(Гоце Делчев) се поти тренировки за здраве заедно с Педро Маркес, Том, Неманя Милисавлевич, Станислав Дрянов, Васил Панайотов, Христофор Хубчев и Маркитос. Към тях трябва да бъде прибавен и Емил Гъргоров, който лекува контузия.

Оказва се, че Ферарио Спасов няма нужда от тях, не защото нямат качества, а заради това, че са…били привлечени от предшественика му, шушукат в Стара Загора. Инатът му да им даде поне малка възможност да докажат своето място в клуба на въпросните играчи неговият тим изглежда безобразно и няма спечелен мач от доста време насам (за справка 29 октомври, когато надделя едва-едва срещу последния Монтана у дома) и има само 2 точки след равенствата срещу „Локомотив“(Пловдив) и „Славия“ с по 1:1. За капак загуби и дербито на Стара Загора в последния кръг срещу „Верея“.

Иначе Васил Панайотов дойде през лятото в „Берое“, където течеше тотално подновяване на отбора. 26-годишният халф, роден в Гоце Делчев и съотборниците му не тръгнаха добре, което коства глаавата на Александър Димитров. Иначе за него това бе завръщане в родината, след като в последните години игра за „Агия напа“ в Кипър и „Завиша“(Бидгошч) в Полша. Преди това той натрупа опит в „А“ група с екипа на родния му „Пирин“(Гоце Делчев).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене