Местния печат

„Вяра“

Кошмар! Александрина Петрова от саниран блок в Кюстендил: Детската стая потъна в мухъл и влага, „Бул-Р ДЗЗД” прибраха 1 млн. лв.

Александрина Петрова от Кюстендил пропищя от санирането на  блока на изхода на града при кръговото кръстовище на Капията  от столичното строително обединение „Бул-Р ДЗЗД”. Тя е  собственик на апартамент на четвъртия етаж и сподели, че е силно притеснена от това, че цялата детска е мухлясала и потънала във влага. За саниране на жилищния блок на ул. „Цар Освободител” от „Бул -Р ДЗЗД” прибират 769030.79 BGN без ДДС, става ясно от справката в Агенцията по обществените поръчки. Координатор на „Бул-Р ДЗЗД” е Димитър Мирчев, който вчера обаче отсъстваше от обекта.

Шофьорът на кмета на Дупница Методи Чимев – Васил Тонев, удари 20 бона от тото: Мечтите са възможни, само да имаш вяра

Шофьорът на кмета на община Дупница Методи Чимев – Васил Тонев, спечели 20 695 лв. от Тото 2 – „5/35”. „Разбрах за печалбата още първата вечер. Чувството е невероятно. Имам мечти и изведнъж в един миг виждаш, че те са напълно осъществими. Човек трябва да има вяра”, каза късметлията.

Горският надзирател Методи Делийски: Прокурорът Николай Цветков от Перник оневини съветника Ивайло Йорданов, спипахме го с дърва без документи за 1400 лв.

Прокурорът от Окръжна прокуратура – Перник Николай Цветков замете под килима грандиозна афера, разкрита от полицай на РУ- Радомир. Бдителни униформени заловиха горския стражар Ивайло Йорданов от ТП ДГС „Земен”, общински съветник от Ковачевци, да извършва добив и извозване на дърва за хора от община Ковачевци на 01.09.2016 година.

Лидерът на ”Подкрепа” в ТЕЦ „Бобов дол” Ивайло Димитров: Е. Христов и началници на цехове принуждават хората да подписват, че са съгласни да получават заплати по-късно, прокурорите в Дупница мълчат

Началници на цехове в ТЕЦ „Бобов дол” са принуждавали работниците да подпишат документ, че са съгласни заплатите им да се изплащат със закъснение, каквато практика се налага в дружеството напоследък. За това алармира председателят на секцията към КТ ”Подкрепа” в ТЕЦ-а Ивайло Димитров. „След публикацията във в. „Вяра” за забавянето на възнагражденията и другите проблеми в понеделник в централата започна проверка от Инспекцията по труда.

30 кукери от Джерман и 11-год. Даниел Ангелов гониха злото от Дупница, „запалиха” елхата

Кукерите от село Джерман за пореден път бяха атракцията на празника на дупнишкия площад „Свобода“, където тази вечер бяха запалени светлините на коледната елха. 30 младежи и момчета, най-малкият от които бе 11-годишният Даниел Ангелов, огласиха с чановете си центъра на града. Тази година начело на групата бе „поп”, който ръсеше за здраве дошлите на площада. Кукерската обиколка около новогодишното дърво имаше за цел да изгони злото и бе запечатана на десетки мобилни телефони.

Назначиха бившия полицай Иван Манчев за надзирател в Общинско лесничейство-Самоков, горски: С пенсията си докарва 1400 лв. приходи, а младите живеят без пукнат грош

Бившият полицай и пенсионер Иван Манчев е назначен на работа в Общинско лесничейство-Самоков, амармираха възмутено негови колеги. Според работещи в горския сектор на територията на община Самоков, подали сигнала до в. „Вяра“, назначенията на пенсионери тежат на общинския бюджет.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене