Поредна порция негодувание срещу екс-полицая Костадин Лазаров!

Галя Букова, гр. Хаджидимово

Галя Букова, гр. Хаджидимово

Галя Букова от Хаджидимово проплака: Докато бе полицай, биеше децата ни!

Скандално известният с измамите си в Германия екс-полицай Костадин Лазаров е забъркан в нова афера, докато е бил полицай в Хаджидимово. С нашият екип се свърза Галя Букова от гр. Хаджидимово, която остро атакува действията на Лазаров, като заяви, че е злоупотребявал с държавническите си права. Както е известно на всички, повече от 30 свидетеля потвърдиха пред разследващите институции, че всичко, което вестник „Топ Преса“ и сайтът www.toppresa.com изнесоха в страниците и материалите си, свързано със скандално известните братя от Копривлен, отговаря на истината. Но само това ли е!? Явно не…
Свързалата се с нас жителка на Хаджидимово Галя Букова, остро разкритикува действията на един от братята, Костадин, докато е бил полицай в общината:
„Вие имате 30 свидетеля по случая с измамите им зад граница. Аз ще бъда вашият тридесет и първи такъв, но по друга тема. Докато бе полицай тук, мошеникът Лазаров биеше детето ми, докато то бе задържано в ареста“, жалва се Букова.
Впечатление прави, че жената признава за „греховете“ на своя син, след като заявява, че той е лежал в ареста за някакво дребно престъпление. Възмущението й идва от това, че как може един държавен служител да се отнася така остро и грубо с децата, които пренощуват зад решетките. „Все пак живеем в 21-и век“, допълва Галя Букова и с недоумение разказва за бурното отношение на Лазаров. „Нормално е детето да си понесе последствията заради някоя глупост, която е извършил, но не е нормално да се прибира посинен целия от полицията сутринта“.
Явно белите дни на братя Лазарови са далеч. Предстои развръзка по случаите. А те не са един или два.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене