Йордан Боздански: „Пирин“(Гоце Делчев) има нужда от нови попълнения през зимата, за да преследва мечтите си

Тези думи наставникът на неврокопчани изрече след поражението като гост на „Струмска слава“ с 3:0 в последния къг от първия дял а първенството

Специалистът повтори думите си, казани и по-рано, че отборът има къса резервна скамейка, което оказа своето влияние. Самият той, както и при постъпването си на длъжност през септември, когато замени Анатоли Тонов, каза, че вакуумът относно конкуренцията на резервната скамейка може да изиграе лоша шега е проблем за отбора. Той не скри, че е разочарован от поражението в Радомир, където ясно пролича, че липсват достатъчно изпълнители, които да съумеят да заменят титулярите. Той призна ,че в отбора е нужна селекция заради късата резервна скамейка.
„При тази загуба, какво можем да кажем? Ние не играхме, както можем и загубихме. Имахме претенции за дузпа. По-скоро ще трябва да акцентираме върху това какво се случи в нашия отбор,който определено не бе на нивото на такъв двубой. Видя се колко много значи липсата на четирима основни състезатели в лицето на Радослав Анев, Иван Спахиев, Мартин Газиев, Борислав Хазуров. Истина е, че няма много опции при тая къса скамейка и трудно се играе. йордан бозданскиТепърва ще се работи около евентуална селекция. Първо ще анализираме и ще изберем онези футболисти, които по постове ще са ни нужни. Със сигурност обаче ще има нужда от нови играчи. Да говорим сега не е нужно, по-скоро това ще става ясно поетапно, когато му дойде времето,“ коментира старпи треньорът на „Пирин“(Гоце Делчев) Йордан Боздански.

В този двубой, вдоеният от него отбор създадоха само 3 по-сериозни голови опасности пред противниковата врата. Иначе първото попадениедойде в 17-та минута след удар на Яни Стефанов. в 27-та Леон Илиев профука най-чистото положение в мача, след като се озова сам срещу вратаря на домакините, но би в тялото му. В 55-та мин. съдията на срещата можеше да отсъди дузпа в тяхна полза след игра с ръка на играч на „Струмска слава“ в собственото му наказателно поле, но такъв не последва. До края Евгени Зюмбулев и отново Яни Стефанов се разписаха по веднъж във вратата на гоцеделчевци, оформяйки крайното 3:0.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене