Гоцеделчевецът Славчо Шоколаров стана играч на миналия кръг за „Лудогорец“

Започналият професионалната си кариера в Гоце Делчев футболист бе в основата на втория тим на „орлите“ срещу съперниците им от ЦСКА-София в последния кръг

Високата оценка за халфа бе дадена, след като веднъж се разписа и асистира при останалите две опадения на своя тим за победата на своя тим с 3:2.

„Драматична победа, постигнахме я с много характер. Поздравявам момчетата от ЦСКА, те дойдоха, за да играят футбол. Не бих казал, че ни изненадаха, но през второто полувреме ни затрудниха с тези два гола. Хубавото е, че показахме дух и обърнахме мача. Може би това отпускане е някаква наша слабост. Допускаме грешки в първите 5-10 минути от второто полувреме. Трябва да поработим върху това. Предстоят ни нелеки мачове, отиваме срещу Септември, който е един от силните отбори във Втора лига през този сезон. Ако покажем играта от днес, ще се поздравим с успех. Трябва да играем всички заедно като отбор. Тук има много талантливи момчета,“ коментира Славчо Шоколаров, който каза, че е готов за първия отбор на „Лудогорец“, но в крайна сметка последнат дума ще има старши треньорът.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене