Съветници бойкотираха капиталовата програма на Община Белица, кметът Ревански: Няма да ме спрат!

Кметът на Белица Радослав излезе с отворено писмо до медиите и жителите на общината заради отказа на група общински съветници да подкрепят капиталовата програма, която предвижда реализирането на важни инфраструктурни проекти. В него се казва:

„Уважаеми дами и господа,

С огромно съжаление ви уведомявам за действията на група общински съветници от Белица, с изключение на Христо Дунгьов, които за пореден път гласуваха против развитието на родния си град Белица.

На последното заседание на Общинския съвет, проведено на 23.11.2016 г., общинските съветници Иван Стойчев, Мустафа Калъчов и Ибрахим Юрук от ПП ГЕРБ, Хасан Илан от „ЕВЕТ за Белица”, Карамфил Джембазки, Мустафа Чавдарин и Салих Юсаин от ПП „Обединена България” гласуваха против  капиталовите разходи в размер на 568.700 хил.лв., определени за реконструкция на пътната инфраструктура – улична мрежа на града, която е в лошо състояние.

Недоумението и разочарованието ми е от факта, че тези хора гласуват винаги против, без дори да обосноват вота си, ей така – на инат.

С откритото си писмо заявявам съвсем отговорно, че постъпките им по никакъв начин не биха спрели мен и екипа ми, който подкрепя действията ми по пътя към развитие на общинския център Белица и общината като цяло.

На тези, които гласуват винаги против, им казвам: Да са живи и здрави. Аз и екипът ми ще продължим въпреки трудностите, които постоянно ни създават. Устремено ще вървим по начертания  път към развитие на община Белица!“.

 

С УВАЖЕНИЕ,

РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене