Акции от ЦСКА купуват Стоичков и Бербатов

Бербатов и Стоичков
Христо Стоичков ще купи утре или най-късно вдругиден акции от ЦСКА, съобщиха пред БЛИЦ близки до Ицо, както и източници от Борисовата градина.
Засега не е известно какъв ще бъде размерът на акциите, с които Камата ще се сдобие.
Стоичков се прибра за три дни в България. Престоят му тук е пълен с ангажименти, като един от тях ще бъде именно с купуването на акции. Тази вечер пък в Правец ще получи награда от “Лукойл” за най-влиятелно рекламно лице на 2013 година. Утре той ще има ангажименти, свързани с участие в кампания на пивоварна “Каменица”, както и срещи с външното ни министерство като почетен консул на страната ни в Барселона и с шефове на европейската федерация по тенис.
Вече стана стана ясно, че договорът на Христо Стоичков с мексиканския ТВ гигант „Телевиса“ е прекратен, но това не означава, че партньорството приключва. Напротив, Камата остава коментатор и анализатор на един от най-големите телевизионни канали в света. Шефовете са прекратили 7-месечния контракт на Камата, който изтичаше след края на Световното в Бразилия това лято и са му предложили нов 3-годишен, който Христо вече е подписал. Носителят на „Златната топка“ за 1994 година обаче е поставил условие – да може да си тръгне, когато поиска.
“Не коментирам нищо”, заяви Александър Томов относно купуването на акции от страна на Камата.
“Само ще кажа едно – вратите на клуба са широко отворени за Стоичков и Бербатов. Те са най-известните футболисти в света, носили екипа на ЦСКА”, добави Томов.

Според непотвърдена информация Димитър Бербатов също ще купи акции тези дни. Това отдавна вече направи неговият мениджър Емил Данчев.

bsstruma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене