Съпругата на изнасилвач изпадна в шок, не иска да се разделя с любимия! Насилникът от Кресна: И тя си искаше

Григор Младенов от Кресна, който бе обвинен от братовчедката на жена му, че я изнасилил, остана зад решетките за 72 ч. с прокурорско нареждане, след като му изтекоха 24-те часа задържане от полицията.

Съдът ще прецени дали ще му бъде наложена най-тежката мярка „задържане под стража” или „домашен арест”.

Както „Струма“ писа, в понеделник срещу вторник 20-г. санданчанка С.Д. пусна жалба в РУП – Сандански, че е изнасилена от мъжа на братовчедка си Григор Младенов.

По време на купон се наложило да излязат от апартамента около 3 ч. през нощта с автомобила на Григор да купят бира. Купонът бил в жилището на братовчедите на санданчанката в Кресна. Вместо това обаче Григор сменил посоката и с опела си завел 20-г. момиче край полето, където според нея я изнасилил върху капака на колата.

При разпита пред разследващите полицаи обвиняемият Григор казал, че половият акт, осъществен с момичето, бил по взаимно съгласие, както и че не си спомня подробности, тъй като бил доста пиян.

Съпругата на Григор, с която имат дете, първоначално изпаднала в шок, но заявила пред полицаите, че няма да се раздели с любимия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене