Треньорът на „Пирин“ предупреди никой да не подценява следващия съперник

„Този отбор на Локомотив Горна Оряховица няма нищо общо с онзи, който победихме през август,“ коментира старшията на благоевградчани Стефан Генов

„Много променен, с много нови футболисти и нов старши треньор е съперникът, който ни очаква в Пловдив. стефан геновЩе ни бъде много тежко, но ние сме подготвени за тази среща“, допълни Генов.

Извън групата за мача остава контузеният защитник Румен Сандев, който все още не е напълно възстановен. В строя обаче, след наказания се връщат Антон Костадинов и Орлин Старокин.

Селекционерът се надява, че „Пирин“ ще излезе с чест от този мач и ще се върне в Благоевград поне с точка в актива си.

За нас е плюс, че домакините няма да могат да разчитат на двама основни футболист, каквито са Матиас Курьор и Йордан Апостолов. Освен това като предимство за нас виждам и факта, че ще гостуваме не в Горна Оряховица, а в Пловдив. Все пак едно е да играеш пред собствена публика, а друго е на неутрален терен“, заяви на днешната пресконференция на старши треньора на „Пирин“(Благоевград) Стефан Генов..

Днес „орлетата“ ще направят последна тренировка в Благоевград, а утре ще отпътуват за Пловдив. Двубоят е на 25 ноември от 17:30 на стадиона в парк „Лаута“ в града под тепетата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене