Благоевградски бизнесмен „изпуска парата“ така: Бие гаджето си, посяга и на малката й дъщеря

Благоевградски бизнесмен бе осъден за домашно насилие над приятелката си и малката й дъщеря. 28-годишният Станимир Панайотов получи съдебна забрана да приближава до жилището и местата за социални контакти на Юлияна Н. за 1 година, беше глобен с 400 лв. и предупреден да се въздържа от насилие. Решението постанови районният съдия Габриела Тричкова, която разгледа делото.

Двамата били двойка и не само живеели заедно с 8-годишната дъщеря на Юлияна от друг мъж, но и работили на едно място – в бар „Вог“, където Станимир бил управител. Във връзката им имало хубави и лоши периоди, но при една от последните „семейни“ сцени мярката била премината. Една вечер, малко преди да затворят заведението, пийналият бизнесмен вдигнал луд скандал на приятелката си, който прераснал във физическа разправа. Той се нахвърлил да я бие пред очите на детето, което също отнесло шамар. Сцената на насилие била видяна от случаен минувач, който се обадил на телефон 112 и на място пристигнала полиция. Пострадалата жена, която била в синини, подала жалба срещу агресивния мъж.

В хода на делото станало ясно, че това не било инцидентна проява от негова страна. Съдебното решение подлежи на обжалване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене