Местния печат

„Вяра“

Дървосекачът Григор Милев от Кресна изнасили  братовчедка на жена си върху капака на колата

26-годишният Григор Милев от Кресна изнасили брутално братовчедка на съпругата си след купон в семейния им дом. Дървосекачът, познат сред местните хора като Гришата, „отвлякъл“ родственицата на жена си по трасето Кресна – село Сливница, където осъществил насилствен полов контакт с нея, разкриват запозанти.

След 4 години изгнание: Карък подгони шефа на „Автомагистрали Хемус” – клон Дупница, Ал. Пешев, чупи пета при връщането си на поста

Шефът на „Автомагистрали Хемус” – клон Дупница, Александър Пешев счупи пета още при първите стъпки по обратния път към директорския стол в дружеството. Пешев се връща на старата си позиция в „Автомагистрали” 4 години след като ръководството на строителния гигант гласува неговото отстраняване. През 2012 г. Пешев беше свален от поста, след като дружеството потъна със 190 хил. лв. загуба около изпълнението на проекта по обновяването на площад „Свобода” в община Дупница.

Спрягат Александър Манолев за нов лидер на ГЕРБ – Петрич?

Лидерът на ГЕРБ в Петрич Димитър Танев се очаква да бъде освободен от ръководния пост до дни, разбра „Вяра”. Мястото му като общински координатор се очаква да заеме Александър Манолев, който е син на дългогодишния кмет на село Кулата Димитър Манолев.

Счетоводителката на община Дупница И. Терзийска неоткриваема, вместо табела с работно време на вратата й виси грамота „Шефка №1”

Несменяемата счетоводителка на община Дупница Иванка Терзийска, която завчера отново спечели конкурса за шеф на общинската счетоводна къща, не спазва работното си време. На вратата й виси вместо график на работно време грамота с надпис „Шефка №1”. Това съобщиха в редакцията на вестник „Вяра” учители от основните училища на Дупница, които счетоводната къща обслужва.

Областният управител Росица Иванова: Отдаването под наем на общинското стрелбище в Самоков от съветниците без търг и конкурс е незаконно

Решението на ОбС-Самоков за отдаване под наем на общинското стрелбище, без да е проведен конкурс или търг, е незаконосъобразно. Това реши областният управител Росица Иванова и върна решението на ОбС за преразглеждане.  Причината е, че е направен опит за заобикаляне на закона – споделиха общинари пред „Вяра“, припомняйки, че с решението стрелбището е предоставено на нов собственик – Мирослав Кенанов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене