ЕКСЛУЗИВНО И СКАНДАЛНО! Методи Андреев поведе преврат срещу Бойко Борисов в ГЕРБ

Бившият шеф на Комисията по досиетата стяга началото на преврат срещу премиера в оставка

Този извод се налага, след като през последните дни Андреев обикаля парламентарната група на най-голямата партия и плете интриги срещу министър-председателя в оставка.

„Борисов е виновен за изборния провал. Той трябва да подаде оставка не само от кабинета, но и от председателското място в партията“, нашепвал Андреев в ушите на народни представители от мнозинството.
Някои от тях го контрирали с репликата: „Без Борисов е невъзможно ГЕРБ да продължи да съществува. Ако го няма Борисов, то няма да просъществува и партията. На него му е необходима подкрепа“.
На което Андреев се ожесточавал още повече: „Борисов не може да е сериозен фактор без подкрепата на парламентарната група. Той ни е необходим толкова колкото и ние на него“.
Наглостта на Андреев стигнала дотам, че се е срещнал на няколко пъти с Трайчо Трайков, който бе изхвърлен като мръсен парцал лично от Борисов заради проваления бизнес форум в Катар.
Явно Андреев е решил да играе ролята на Троянски кон в ГЕРБ в полза на новия проект на Прокопиев, Радан и министър Трайчо. Което може окончателно да трасира пътя му към политическото небитие.

vchas.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене