Юноша на „Пирин“(Благоевград) с неврокопски корени раздава тупаници

Юношеският национал на „орлетата“ Асен Крушовски се забърка в скандал след края на мача от елитната група до 17 г. с „Локомотив“(Пловдив), който отборът му загуби с 0:1 с гол в 85-та мин. на  Християн Петров

Талантливият футболист от състава на Васил Петров видя червения цвят на картона на излизане от терена в село Рилци, след като влезе във физически сблъсък с Иван Караиванов от тима на пловдивчани. Двамата си размениха по един юмрук пред очите на главния рефер, който начаса бръкна в джобчето и им издейства поне по една среща принудителна почивка. Задявката между Крушовски, който има неврокопски корени и опонента му започна в хода на двубоя с размяна на нелицеприятни вербални любезности, които продължиха до последния съдийски сигнал, след което прераснаха в екшън сцена.

Видях, че Асен отива да го поздрави и изведнъж се вкопчиха един в друг. После в съблекалнята ми каза, че онзи го е напсувал на майка и това е отключило агресивната реакция. Съжалявам, тренер, но не мога да позволя такава гавра с най-милото за всеки човек, обясни поведението си момчето. На първата тренировка няма да му се размине голямата критика, трябва да се научи и той, и останалите да си затварят устите и да не се поддават на провокации, защото от това страда целият отбор. Добре поне че в докладите на длъжностните лица деянието е описано като сбутване и няма да донесе по-тежко наказание от един мач, внесе конкретика по случая наставникът Васил Петров, пише струма.бг.

Ключовият му играч обаче ще липсва в отложения отпреди месец двубой с „Ботев“(Пловдив), насрочен за идния вторник. Само 3 дни по-късно е визитата в Плевен срещу „Спартак“ в регулярния кръг от първенството.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене