Сдружение „Бисер 2000“ организира седмо издание на концерт под надслов „Силата на духа срещу наркотиците“

За седма поредна година Сдружение „Бисер 2000“ организира концерт под надслов „Силата на духа срещу наркотиците“. Концертът е на 11 ноември 2016г. ( петък), от 18.30 часа в Театрална зала „Д-р Карл Джераси“ в Студентски център „Америка за България“ на Университетски комплекс на АУБ „Скаптопара“.

В концерта ще участват „БЛЕК РОУЗ“, „AUBG DANCE CREW“, Вокално студио „Фа диез“, Студентски танцов ансамбъл при Медицински университет – Варна, Ансамбъла за народни песни и танци „ВРАТИЦА“ – Враца, Фолклорен ансамбъл „БИСЕР“- Благоевград.

По оригинален начин Сдружение „Бисер 2000“ ще представи пред спортуващите в градските клубове младежи, списъка със забранените вещества на световната антидопингова агенция.

Представители от митницата на Софийската аерогара ще покажат пред гостите на концерта всички видове наркотици задържани в България.

Целта на Сдружение „БИСЕР 2000“, което е регистрирано в обществена полза в Благоевград през 2000 г., е традиционната духовна и матирална култура да стане еталон за съвременниците ни. 15 години вече Сдружението организира различни събития в подкрепа на тази кауза. Концертите под надслов „Силата на духа срещу наркотиците“ се провеждат вече за седма поредна година в средата на месец ноември, като от Сдружението искат да покажат, че ежеседмичните, ежемесечните, целогодишните занимания с изкуства, могат да бъдат алтернативата на наркоманиите и различните зависимости.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене