Веселин Христов: Полет номер 13 за Дондуков 2 е на 13.11.2016година. Пилотира Генерал Румен Радев

Веселин Христов е член на Изпълнителното бюро на БСП Благоевград и член на Младежкото обединение

 Трудно е да пишеш за човек, когото не познаваш. Но при мен не е така. Генерал Радев съм срещал един единствен път по време на предизборната му среща в Благоевград. Силна среща. За мен.

Изглеждаше решителен, спокоен и концентриран човек независимо от пропътуваните стотици километри от началото на кампанията, от съветите на всички в щаба му за начин на поведение, говорене и така нататък. Мисля си обаче, че той има всички качества и е завършен като личност, не му трябват съветници. Тази среща ми вдъхна надежда за следващият ни президент. Писано му е да е той. Убеден съм!

Срещал съм го и в много статии и новини около неговата предизборна кампания. Изчетох много, за да се убедя, че Генерал Радев е подходящ за президент. Не ми трябваше много. Още повече ми вдъхна надежда фактът, че много мои приятели споделиха, че ще гласуват за него, а са привърженици на други политически партии, част от тях са и безпартийни. Фигурата му наистина е обединителна за всички българи. Но мисля, че всеки един българин е срещал Генерал Радев.

Защо ли? Ами защото всеки от нас, независимо от политическата, религиозна и културна принадлежност иска следващият ни президент да е свободен да взема решения за благото на народа и да може да нарече президента ни, президент на всички българи. От следващият президент на България ще се иска максимално да използва всички фунции и правомощия дадени му от Конституцията на Република България. Да бъде онзи президент, които независимо от политическата обстановка и от това кой е на власт, да бъде онази институция, с която всички се съобразяват. Дондуков 2 има нужда от човек, които да върне имиджа на президентската институция.

България е изправена пред сериозни изпитания и има нужда от твърда ръка. Има нужда от човек, които да ни върне надеждата, че България може да бъде приемана сериозно както в Брюксел, и в Москва, така и във Вашингтон, а в Берлин…..със сигурност не като незаслужено провинил се ученик. Аз съм дете на Демокрация. Аз съм Социалист. Но преди всичко съм българин и родолюбец. Така се определям и съм сигурен, че следващият български президент ще бъде Генерал Румен Радев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене