Лондонски таблоид търси клуб на Бербатов

Димитър Бербатов продължава да си търси отбор, където да продължи кариерата си, а лондонският вестник „Метро“ се зае със задачата да му помогне. 35-годишният благоевградчанин е без отбор, след като договорът му с ПАОК не беше продължен.

Миналата седмица Митко беше в Лондон, където изгледа мача от Шампионската лига между бившите си отбори Тотнъм и Байер Леверкузен. Тогава той призна, че иска да се завърне в Англия и спекулациите започнаха. Заговори се, че Уест Хем, Евертън и Суонзи имат интерес към него.

„Абсолютният футболен хипстър Димитър Бербатов е 35-годишен свободен агент, след като напусна гръцкия ПАОК и има твърдите намерения да се завърне във Висшата лига. Новината от загадъчния, непредвидимия и технически брилянтен българин е поредният вълнуващ обрат в кариерата на един от най-изисканите мъже във футбола“, пишат от вестника.

От изданието вярват, че българинът се е превърнал в „легенда“ на „червените дяволи“ с хеттрика си срещу вечния съперник Ливърпул, при който един от головете бе брилянтна задна ножица. Отделно „Метро“ изброи 12 причини, заради които Бербатов трябва да се завърне във Висшата лига.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене