Местния печат

„Струма“

Бедствено положение в Банско! Реките преляха, отнесоха 2 моста и ски път, заведения наводнени

Бедствено положение заради придошлите води на реките Глазне, Бъндеришка и Демянишка беше обявено вчера в Банско. Силно пострадал е ски пътят, напълно разрушено е едно заведение, други три са наводнени.

Двойният убиец от Сандански Ат. Божинов задържан в лукс къща край София

След 8 години издирване заловиха в лукс къща край София килъра Атанас Божинов, осъден за убийството на собствениците на „Илинденци мрамор“. На 20 януари 2003 година той застреля с по един куршум в главата в квартирата им в Сандански 51-годишните македонски граждани Панче Бобевски и Трайко Пренджов, качи се в автомобила си и отпраши към София, където тогава бе задържан, но след като бе осъден на 20 години затвор, изчезна.   

Арестуваха В. Сотиров-Мишката в кафене „Наоми“ на Чората-младши, персонал и клиенти в „капана“, с часове дават обяснения

Антимафиоти от Плевен, подпомогнати от местни барети, вчера арестуваха благоевградската кримка Венцислав Сотиров – Мишката в зрелищна акция в областния център на Пиринско, продължила с часове.

Банкомат с 57 000 лв. откраднат в Крупник 9 ч. след зареждането му

Банкомат с 57 000 лв., зареден предишната вечер, бе изкъртен и откраднат от сградата на читалището на площада в симитлийското село Крупник. Екшънът се разиграл между 3.30 и 4  часа в нощта след Архангеловден.

Шофьорка с два счупени крака след челен удар край Градево, режат ламарините за да я извадят

Двама пострадаха тежко вчера след челен сблъсък малко след село Градево, на пътя Симитли-Разлог. С политравма и открити  фрактури на двата крака е 52-годишната водачка на единия автомобил Елена Стоянова от Банско.

 „Вяра“

Спасен живот! Бившият полицай в Бобов дол Милчо Михайлов извади езика на припадналия Валери Спасов, поетът Кирил Борисов: Лежеше посинял в локва кръв

Бившата служителка в мината и общината в Бобов дол Величка Михайлова и синът й Милчо Михайлов спасиха живота на Валери Спасов от с. Мламолово.

Читатели: Кумашините от Дупница Вергил Кацов и Иван Ибришимов се гласят за депутати, от врата на врата тръбят, че Цачева губи

Соченият за ковчежник на Братя Галеви лидер на Народен съюз в Дупница Вергил Кацов използва празник и делник, за да провежда предизборна агитация в подкрепа на кандидата за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепян от БСП.

Ужасена майка: 5-има ученици пребиха зверски детето ми в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в Самоков, пикае кръв, целият е в хематоми

Ученик в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в Самоков е бил зверски пребит, алармираха родители на пострадалото дете във в. „Вяра”, които пожелаха да останат анонимни.

Трактористът Иван Стоев с 21% изгаряния от огнен ад в Овчарци

72-годишен мъж е пострадал при пожара в сапаревобанското село Овчарци, избухнал във вторник, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Заловиха двойния убиец от Сандански Атанас Божинов след 8 години бягство, намериха и зареден пистолет със заглушител

Двойният убиец от Сандански Атанас Божинов, който бе обявен за международно издирване и се укриваше от органите на реда цели 8 години, бе заловен вчера от властите. От МВР съобщиха, че задържането му станало по време на проведена специализирана полицейска операция в околностите на София съвместно със СОБТ.

Кметът Кирил Котев направи първа копка за рмонт на част от ВиК системата на Джигурово за 60 000 лв.

Кметът Кирил Котев направи първа копка за подмяна на канализационната и водопроводна система в участък от 700 метра в село Джигурово. Строително-монтажните дейности, които се очаква да приключат до месец, са планувани преди 15 години, но сега ще бъдат реализирани. Изпълнител на предстоящата реконструкция е фирма „Монолит 21 – Андонов и Захов“ ООД.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене