ГЕРБ води разговори с патриотите за подкрепа на Цачева

ГЕРБ води разговори за подкрепа на балотажа на Цецка Цачева с Обединени Патриоти, които успяха да съберат 15% подкрепа за кандидата си Красимир Каракачанов, пише „24 часа“. Това призна председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в кулоарите на парламента.

„Мисля, че бихме могли да получим една подкрепа от страна на Патриотичния фронт“, каза Цветанов. И даде за пример изказване на Димитър Байрактаов от ПФ от по-рано днес от трибуната срещу БСП и популизма на червените.

„На България й предстои председателство и дали страната ни ще успее да извлече позитиви от него, или ще бъде в спиралата на политическа криза, която много умело могат да я правят БСП и ДПС“, допълни Цветанов.

„Първото полувреме приключи, имаме една седмица да се подготвим за предстоящия втори вот, който е най-важен“, каза още Цветанов.

„Аз съм убеден, че в неделя вечерта ще можем да се поздравим с първата жена президент, г-жа Цецка Цачева. Българските граждани в момента имат възможността да осъзнаят какво можем да направим в неделя и да се вземе най-правилното решение“, допълни шефът на ПГ на ГЕРБ.

Той призова всички българи да излязат и да гласуват, защото когато има висока избирателна активност, българският президент ще може да се ползва с широка обществена подкрепа.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене