Спипаха двама пияни и неправоспособни водачи от Вълкосел и Туховища

Снощи около 00:40 часа в сатовчанското село Вълкосел, полицейски служители от РУ Гоце Делчев са спипали 24-годишния Х.Х. да управлява мъртво пиян с 2,04 промила алкохол в издишания въздух. В хода на проверката полицаите са установили, че освен пиян 24-годишния Х.Х. е и неправоспособен водач, без съответното свидетелство за правоуправление.

Следващият спрян за проверка лек автомобил в сатовчанското село Вълкосел е бил „Опел  Астра“, управляван от 41-годишният И.И. от съседното на Вълкосел село – Туховища. При извършената проверка полицаите са установили, че и водачът от Туховища е седнал зад волана пиян с 1,55 промила в издишания въздух.

Той също е неправоспособен водач и без съответното свидетелство за правоуправление на МПС.

Също снощи, около 22:40 часа в петричкото село Генерал Тодоров, е бил спипан да управлява лек автомобил „Фолксваген Голф“, в нетрезво състояние с 1,63 промила алкохол, 40-годишният Н.Т. от Сандански.

Образувани са бързи производства и срещу тримата пияни водачи, като двамата от Вълкосел и Туховища ще получат наказания от съда, за това че са управлявали МПС без шофьорски книжки.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене