ВИДЕО: Прегръдката между Иван Стойчев и Муса Палев стабилизира ДПС в Белица

Прегръдката между лидера на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев и Муса Палев стабилизира ДПС в Белица. Това се видя и почуства вчера на откриването на „Моста на Обединението“ в село Краище, който свързва Белица със селата от общината.

Нарекохме го „Моста на Обединението“, защото за съжаление през последните няколко години се получи така нареченото разделение на хората от тук и от там реката и този мост играе символична роля на обединение“. Това каза пред жителите на село Краище Радослав Ревански, кмет на община Белица.

На церемонията присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, Народният представител Алиосман Имамов, областният координатор на ДПС Ведат Хюсеин, кметове, общински председатели на Движението за права и свободи, жители, гости и духовници, които дадоха курбан на новооткрития мост в кокетното село Краище.

 „Предстоящите президентски избори са трамплин за предсрочните парламентарни избори, защото в управлението на държавата участват фашисти“, каза Карадайъ и допълни, че на тези президентски избори гласуваме с номер 4 за Движението на права и свободи, за предсрочни парламентарни избори.

Припомняме, че Независимият народен представител Муса Палев заяви категоричната си подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев по време на предизборна среща с жителите на община Белица. Под сурдинка в общината се коментира, че прегръдката между отцепника на ДПС Муса Палев и лидерът на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев, както и съдружникът му в гората Иван Богданов ще им изиграе лоша шега, а именно стабилизира позицията на ДПС в Белица.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене