Днес е първият от неблагоприятните дни, трябва да спазвате много забрани

Луната е в знак Стрелец. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност.

4-ти лунен ден – Символ на деня е дървото на познанието – денят на грехопадението на човека вкусил от забранения плод. Това е първият от неблагоприятните дни – двойствен ден. На действията на човек, светът започва да реагира именно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то ще можете да определите дали държите правилен курс. Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте.

Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства.

 Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това означава, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно разрешение. Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от близките ви ще потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната страна, намирайте компромиси, пише „Блиц“.

Секс – Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега. Вместо това може да се премине към орална любов.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса.Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене