Тежко поражение за Димитър Макриев в Кипър

Роденият в Гоце Делчев нападател игра цял мач за „Неа Саламина“, който претърпя класическо поражение с 0:3 при гостуването на АЕЛ Лимасол

Така 7 кръга след старта на шампионата клубът на неврокопчанина е на 10-та позиция от 14 отбора. До момента юношата на „Левски“ и съотборниците му заемат тази позиция след само една победа и само 5 т. в мач от седмия кръг на кипърското първенство. Това е далеч от миналогодишното представяне, когато се класираха в челната шестица и играха за разпределянето на евровизите. През миналата година той вкара за „Неа Саламина“ 19 гола и отборът му влезе в първата шестица. Благодарение на това 32 годишният Макриев получи нов двегодишен договор.

Иначе роденият в Гоце Делчев бивш национал започна като титуляр, но бе сменен в 61-та минута. Аруабарена откри резултата в 10-та минута. Сиелис удвои преднината за АЕЛ с гол в 14-та минута. Аруабарена отбеляза своя втори гол в срещата в 59-та минута от дузпа.
За момента в тима на българина все още запазват спокойствие като треньорът Чедомир Яневски все още се ползва с кредит на доверие. За момента той и играчите му обаче не са пожалени от критиките на феновете, които дават мило и драго за тима. Дори осигуряват част от заплащането на играчите, както е при Димитър Макриев. Смята се обаче, че натискът ще се осили върху ръководството и президентът Кикис Филипу ще трябва да вземе своето решение относно бъдещето на тима, чиято основна цел тази година ще бъде да стои далеч от зоната на изпадащите във втора лига.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене