РАЗТЪРСВАЩО! Матока тероризирал Ани, заплашвал бившата изгора със смс-и: Онова с гробищата беше само предупреждение, ще ви унищожа

Бившият съпруг на Ани, спряган за убиеца на Георги Рачков -криминално проявеният Борислав Матока, е изпращал заплашителни смс-и на семейството, това разкри пред репортер на вестник „Струма” ужасената от кървавата драма Веска, майка на любовницата на застреляния в гръб Георги.

Със сълзи на очи жената показа гневните съобщения на Борислав, изпращани до Ани и разкри, че това са само част от грозните скандали, разиграващи се през последните няколко месеца.

Ето и текста на изпратения смс:

Слушай ме много внимателно Веске, давам ви три дни срок твоята хубавица Ани да си оправи дълговете, ако не ми върнете 20 000 лева, онова с гробищата е само предупреждение, не си мислете, че ще ви се размине, ще ви унищожа и двете.

От разтърсващата изповед на Веска Каракушева се разбра, че в края на август гневния Борислав е чупил прозорците на къщата и се наложило да бъдат монтирани камери за видео наблюдение, за да се избегнат подобни набези срещу тях.

Пред struma.bg майката отрече Ани да е имала любовна връзка с убития Георги.

Припомняме, че около 23.20 часа  снощи Георги Рачков бе разстрелян в гръб. Криминалистите работят по версия убийство от ревност. Основен заподозрян за кървавата драма е бившият съпруг на Ани – Борислав Матока.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене