ВИДЕО: Ден на отворените врати на Асоциацията на Кеймбридж в ПМГ „Яне Сандански“, Гоце Делчев

В ПМГ „Яне Сандански“ в гр. Гоце Делчев се проведе Ден на отворените врати на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Проведен бе урок на тема: „Сподели своя опит и предай нататък“ от госпожа Алим в XIIв клас. На урока присъстваха учители по чужди езици от община Гоце Делчев, както и господин Владимир Колев, представител на специализирано издателство на Кеймридж училищата. Учениците активно използваха учебниците и работните тетрадки на специализирано издателство. Десетте най -активни и изявени ученици по английски език бяха наградени лично от господин Владимир Колев, който запозна аудиторията с възможностите, осигурявани от членството в Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

В денят на отворените врати в училището бе открит щанд с помагала и речници за подготовка по английски, немски и руски език на преференциални цени. Учениците имаха възможността да получат и полезна информация за обучение в чужбина от представител на агенция „Cool Travel”.

Госпожа Елка Божикова, директор на ПМГ „Яне Сандански“, представи историята на членството в Асоциацията и спечелените награди от училището.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене