Два, от общо осем санирани блока, бяха открити в Гоце Делчев, санират се още 22

Два, от общо осемте санирани жилищни блока, откриха днес в град Гоце Делчев кметът Владимир Москов и заместник министъра на регионалното развитие Николай Нанков в присъствие на народните представители Даниела Савеклиева и Георги Андонов, областния управител на Благоевградска област Бисер Михайлов и живеещите в обновените жилищни сгради. Още 22 блока са с одобрени документи и там се подготвя започване на санирането, каза при откриването кметът Владимир Москов и благодари за коректното партньорство и добрата съвместна работа с Министерството на регионалното развитие и Областната администрация. Кметът Москов каза още, че в града хората са активни по отношение на санирането, като в момента има регистрирани 40 сдружения на собствениците, като до края на годината ще станат 100, което е първа стъпка във включването на всички сгради, които отговарят на условията в програмата за саниране.

Финансирането на тази програма ще продължи, обеща народният представител Даниела Савеклиева. Да се радват на обновените си жилища, на топлото през зимата и прохлада през лятото, на икономиите в семейните си бюджети, защото сметките за отопление ще паднат чувствително, обърна се към живеещите зам. министър Нанков.

„Вие сте най-добрия инвеститорски контрол, следете строго за качеството, изисквайте от строителите и пазете направеното“ – заръча на неврокопчани областният управител.

Кметът Владимир Москов връчи почетния знак на града на заместник министър Николай Нанков за добрата съвместна дейност между МРРБ и Община Гоце Делчев и професионализма с който реагират експертите на всяка нужда на гражданите.

ОЧАКВАЙТЕ ПЪЛНО ВИДЕО ОТ СЪБИТИЕТО – САМО В ТОП ПРЕСА 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене