ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Депутатът Георги Андонов пред toppresa.com с добра новина за развитието на града! За президентските избори и личните впечатления! САМО В ТОП ПРЕСА!

Днес, по покана на Топ Преса, в офиса ни гостува депутатът от ГЕРБ, г – н Георги Андонов. Акцент в разговора ни бе организираната от него и г-жа Даниела Савеклиева среща утре в Гоце Делчев с посещението на зам. министъра, г – н Нанков свързана с регионалното развитие на региона. Какво заяви г -н Андонов, вижте повече във видеото:

„Утре в качеството ни на народни представители с г – жа Савеклиева сме организирали едно посещение на зам. министъра на регионалното развитие, г – н Нанков. То е изцяло свързано с регионалното развитие на региона. Акцент на програмата ще е и националната програма за енергийна ефективност, която е един от най – важните акценти в управленската програма на ГЕРБ за този мандат. Тази програма  се ползва с много голяма обществена подкрепа, защото ефекта от това всеки един го разбира и го усеща. Той ще е и за хората, които в момента живеят в такива сгради, многофамилни, но и акцент ще е утре на една кръгла маса, тип среща, с представители на бизнеса от региона и граждани, на която среща чрез вашата медия искам да поканя гражданите. Тя ще се проведе от 12:00ч. в сградата на бившата баня, сега международен бизнес център. Основния акцент на срещата ще е реализацията на националната програма за енергийна ефективност до сега и намеренията на правителството за удължаване на програмата и за предходната година с 1 млд. лева като обхвата на тази програма ще е коренно различен. Няма да е само за многофамилни сгради, а акцент ще са и еднофамилни къщи. Утре обществото за първи път ще се запознае с критериите на тази програма за следващата година. Продължаваме ангажимента, който поехме. Ефекта от тази програма е много голям“..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене