Юношите на Пирин дадоха тон за победа

С победа стартира футболния уикенд за отборите на ОФК Пирин Благоевград. Тон за победа дадоха юношите младша възраст на клуба, които победиха Спартак Пловдив с 2:0. На терена в село Рилци “орлетата” прибавиха нови три точки, след като доминираха през целия мач, удариха две греди и вкараха два гола. Преди почивката прът в колелото на победата се опита да сложи единият от страничните рефери, който вдигна две несъществуващи засади, което доведе до два отменени гола. В 70- та минута обаче нищо не можа да спре Митко Митев, който откри резултата.

В последната минута на срещата Денис Ангелов оформи крайното 2:0. С победата юношите на Пирин до 17 години вече имат 11 точки и заемат 11- то място в Елитната група до 17 години. Момчетата на Васко Петров обаче имат и мач по- малко.

Днес мачовете за отборите на ОФК Пирин продължават. Отново на терена в Рилци и отново от 15.00 часа юношите старша възраст на Пирин приемат Нефтохимик. В 17.30 часа на Националния стадион Васил Левски точка на изявите слагат батковците, които гостуват на Славия в мач от Първа професионална лига.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене