Даниела Савеклиева: С избора на Цецка Цачева и Пламен Манушев ще има стабилност в страната ни

„Страната ни се нуждае от стабилност, от обединение в името на националните интереси, от ясно и категорично заявена евроатлантическа ориентация. Това може да бъде постигнато единствено и само с избора на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев.“ Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева на среща с избиратели в благоевградското село Изгрев.

„Познавам лично и двамата, те са доказали с работата си в парламента, че са диалогични хора, но готови с решителност да отстояват позициите си. По всеки въпрос са подготвени с неоспорими аргументи”, каза Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че като първата жена председател на Народното събрание Цачева е доказала, че има качествата да стане и първата жена държавен глава.

Народният представител и общински ръководител на ГЕРБ-Благоевград Йордан Андонов призова хората да бъдат активни на изборите и да дадат доверието си за най-подготвения екип, с ясни послания към хората и ясна визия за работата на президентската институция.

„Направете най-правилния избор, а той е с №17 в бюлетината, изберете за президент на България Цецка Цачева и Пламен Манушев за вицепрезидент”, призова Йордан Андонов.

На срещата в село Изгрев присъстваха и общински съветници от ГЕРБ, които отговориха на въпроси на хората за програмата на кметския екип за продължаване развитието на Благоевград и селата в общината.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене