Стефан Генов: Тръгваме за София с нагласа за победа! Феновете с безплатна екскурзия

Отборът на Пирин ще направи днес последна тренировка преди гостуването на Славия в София. В нея няма да вземе участие Тони Тасев, който ще пропусне и футболната среща в неделя.

Офанзивният футболист получи контузия на мача с Лудогорец и ще отсъства от терените поне за две седмици. В същото време в строя вече е Стилян Николов, който се възстанови от травма. За предстоящият мач с белите старши треньора на Пирин Стефан Генов може да разчита и на Тодор Траянов, който изтърпя наказание от една среща с лишаване от състезателни права.

„Очаквам много труден мач, защото домакините също претърпяха загуба в предния кръг и сега ще се опитат да наваксат загубеното. Славия обикновено има по- големи амбиции и моментното им състояние не отговаря на тях, което пък предполага, че няма да има подценяване от тяхна страна на предстоящия двубой“, заяви Генов.

„За нас по- важното е да неутрализираме играта на опитните Валери Домувсчийски и Николай Димитров и в същото време да използваме всички шансове, които ще имаме, за да постигнем добър резултат“, допълни старши треньора.

Феновете на Пирин организират и безплатна екскурзия за двубоя, като в 15:00 за столицата заминава автобус, който ще е на разположение пред хотел Ален Мак.

Пиринци са смятани за аутсайдер в двубоя, като световната букмейкърска къща Sportingbet поставя коефицент 5 за тяхна победа, докато за домакините е едва 1.32.Равенството е оценено на 4.

Орлетата потеглят за София утре, ден преди мача, който ще се играе на националния стадион Васил Левски от 17.30 часа. Главен съдия на срещата е Георги Давидов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене