Структурата на Старейшини и Жени ГЕРБ в Перник с дарения за защитено жилище

Структурите на Старейшини ГЕРБ и Жени ГЕРБ в Перник направиха поредните дарения за младежите от защитено жилище в град Перник.

За втора поредна година Старейшини ГЕРБ подпомогнаха младежите с дърва за огрев през студените зимни дни. От своя страна дамите на ГЕРБ-Перник дариха хранителни продукти на настанените в институцията.

Областният клубен ръководител на СГЕРБ Искра Златанова подчерта, че старейшините вече са осигурили 10 кубика дърва за огрев, като още 10 кубика ще бъдат осигурени от Западното горско предприятие в Благоевград.

„Тези деца са изключително специални за мен и за цялата структура на Старейшини ГЕРБ, затова ние правим всичко по силите си да се чувстват добре, да се чувстват обичани, обгрижвани и няма как да позволим да мръзнат през зимата“, сподели Искра Златанова.

Областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова изрази своята благодарност към представители на бизнеса, които са станали съпричастни с благотворителните каузи на дамската структура, като са предоставили хранителните продукти.

„Надяваме се да сме зарадвали тези момчета, защото грижа, както на Жени ГЕРБ, на Старейшини ГЕРБ, така и на цялото общество е да им помагаме“, заяви д-р Драгомирова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене