Театър „Сълза и смях“ гостува в Гоце Делчев с комедията „Луда нощ по френски“

На невероятната комедия „Луда нощ по френски“ на театър „Сълза и смях“ – София ще имат възможност да се насладят почитателите на театралното изкуство от Гоце Делчев и региона.

Постановката ще бъде представена тази събота, 22 октомври, от 18:30 часа на сцената на Дома на културата в Гоце Делчев.

„Луда нощ по френски“ е едно истинско хумористично бижу на театър „Сълза и смях“, което през сезона стана хит с многото си представления в цялата страна. Спектакълът не бива да бъде пропуснат и от нашите почитатели в Гоце Делчев“, коментира за ИНФОМРЕЖА арт мениджърът Божидар Минков.

„Луда нощ по френски“ е преживяване „много смешно за сериозни неща“. Представлението неслучайно е изиграно над 1300 пъти на различни сцени в Лондон и Париж, допълни Минков.

„Анна Бижуто“ е оригиналното заглавие на блестящата комедия на Марк Камолети „Луда нощ по френски“.

Икономката Анна се спрявя виртуозно с всички заплетени ситуации, умело регулира натоварения трафик от съпрузи, любовници, любовници на любовниците и т.н., като не им позволява да се засекат.

„Няма никой вкъщи, но всички стаи са заети“, обявява Анна Бижуто, а обитателите и гостите на дома оценяват високо нейната изобретателност в измъкването от всякакви неловки ситуации.

В ролята на заслужилата икономка блести невероятната Латинка Петрова. „Луда нощ по френски е дебют и в режисьорското поприще на актьора Стефан Къшев. Той се спира на малко познатия на родната аудитория текст на Марк Камолети /който впрочем се превръща в класик на френския театър още през втората половина на 20-и век/ с ясното съзнание, че публиката в България вече е отегчена от авангардни експерименти и предпочита комедиите и забавленията.

На невероятната игра в Дома на културата театраните почитатели в събота ще имат удоволствието да се насладят както на таланта, така и на живата връзка с известните и прекрасни актьори от театър „Сълза и смях“ – Латинка Петрова, Васил Драганов, Вяра Табакова, Любомир Петкашев, Владислава Николова.

Денят е събота, часът е 18:30, а мястото – Домът на културата в Гоце Делчев, на чиято каса продължава продажбата на билетите за постановката „Луда нощ по френски“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене