Терминал “Богдански” стана домакин на първото по рода си Pro Sound Car Audio Show 2016 Само Топ Преса ви среща с организаторите на събитието

Отивам да се срещна с момчетата “виновници” за състезанието, от разговорът ни по телефона разбрах, че те не са просто организатори, а са луди маняци на тема Кар Аудио. И защото искат да запалят и други хора по “шумните” автомобили, момчетата са си направили магазин. От цените се разбира, че магазина не е чак толкова с цел печалба а по скоро да са посредник между производителя и клиента. Срещаме се в Pro Sound – Car Audio Centar на ул. “Славянска” № 102 в Благоевград с Пепи Матеев и Костадин Попов.

sound-car-audio-show-2Момчета да започнем с това от къде дойде идеята за това шоу-състезание?

– Идеята ни дойде, защото е много готино да се направи такова шоу, а и в Благоевград такова нещо не се е случвало. Решихме да го направим и то взе, че стана едно страхотно шоу. Мислим това да се превърна в традиция, но трябваше да е в по топлите месеци. За това още сега го планираме за лято 2017 г. Хубавото време предполага и повече гости, повече участници и купона ще бъде много по голям.

Защо го направихте на Терминал „Богдански“?
– Терминала е най-точното място за такива мероприятия, защото е затворено място, далече от населените места, музиката от автомобилите. А в нашите автомобили музиката настина е доста силна. Сем. Богдански са много точни хора, които винаги са отворени към добрите идеи.

Колко автомобила участваха?
– Участваха 37 автомобила от цяла България. Много хора харесват качествената и силна музика. Тези автомобили от където и да минат, хората се обръщат и ги оглеждат.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

sound-car-audio-show-3

Bayraktarski

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене